Prijs website

Prijs website

De prijs van een basis website situeert zich gemiddeld tussen de €500 en €5.000 euro. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat, de webhosting en extra opties zoals sociale media integraties. 
De meeste bureaus werken met offertes, maar bij Nathen werken we met transparante en vaste tarieven. Nathen is namelijk een innovatief web platform dat alle kosten van een website heeft ondergebracht in een all-in prijs. Voor €799 excl. BTW kan je een website laten maken inclusief hosting, professioneel design, slimme integraties, persoonlijke service en meer. 

Illustration

Een professionele website vanaf €799

Bij ons kan je een professionele website laten maken voor de all-in prijs van €799 excl. BTW, maar wens je ook te investeren in SEO of e-mail marketing? 
Dan kan je kiezen voor extra opties zoals onze SEO-tool, Mail-tool of een traject. Als Belgische leider in het bouwen van websites voor zelfstandigen en KMO’s is het onze missie ondernemers vlot op de digitale sneltrein te zetten en hen hier te houden. Dit doen we door betaalbare websites aan te bieden, maar ook door ondernemers te helpen groeien in hun digitaal verhaal. Zo bieden wij gratis e-books en waardevolle leerstof via Brand Toolbox Academy. 

Drie simpele stappen

Tijdens het kennismakingsgesprek luistert een Web Advisor naar jouw verhaal, wensen of noden en geeft advies op maat.

01

We maken een gratis een demo die je gedurende 15 dagen kan uittesten of starten direct met de opbouw van jouw website.

02

Samen met jouw persoonlijke Web Advisor wordt jouw website ingevuld naargelang jouw wensen en bij goedkeuring online gezet.

02

Waarom kiezen voor Nathen?

● Gebruiksvriendelijk beheersysteem

● Geen extra kosten of tijdverlies

Klanten bij Nathen kunnen hun eigen website beheren via de Nathen beheermodule. Maak of pas pagina's aan, start een blog of creëer een leuk pop-up bericht. 
Dankzij ons makkelijk beheersysteem is digitale kennis geen vereiste. Toch hulp nodig? Bekijk onze FAQ pagina en online tutorials of neem contact op met het Customer Succes team die 6/7 klaar staat voor al jouw vragen. Bovendien kan je binnen de beheermodule gegevens van jouw websitebezoekers opvolgen via Nathen Analytics.

● Geoptimaliseerd voor Google incl. technische updates

Nood aan een nieuw design? Of past je huidig ontwerp niet bij jouw bedrijf? Switch simpelweg van webdesign binnen de Nathen beheermodule. Kies uit meer dan 40 webdesigns volledig geoptimaliseerd voor alle zoekmachines. Bovendien voert Nathen jaarlijks (gratis) technische updates zodat jouw website nooit veroudert.

Spreek met een expert

Meer dan 200 ondernemers gingen je voor

Door onze brede klanten portefeuille hielpen wij al meer dan 200 ondernemers binnen verschillende sectoren: 

  Beauty & wellness
  Bouw & interieur
  Coaching & onderwijs
  Communicatie
  Fashion & retail
  Horeca
  Financiën
  Gezondheid
  Kunst & cultuur
  Reizen
  Transport & mobiliteit
  Sport & entertainment
  Sport & entertainment
  Vastgoed
  Voeding & drank
  Webshop
  Zakelijke dienstverlening
  ....

Dat wij de kans hebben gekregen om al zoveel ondernemers te helpen maakt ons enorm fier. Zo trots zelfs dat we graag hun ondernemersverhaal delen met de hele wereld. 
Zo vertellen onze klanten sinds 2023 hun verhaal via Brand Toolbox op YouTube. Leer lokale ondernemers kennen of ontdek waarom zij kozen voor Nathen.

Jouw succes is onze overwinning

We krijgen vaak de vraag “Wat maakt jullie anders dan andere webbureaus?" 

Bij Brand Toolbox zijn we trots op onze unieke benadering van webdesign en digitale marketing. We zijn er van overtuigd dat kleine KMO's meer digitale power verdienen, en dat is waar wij ons op richten. Onze focus ligt niet op het simpelweg ontwerpen van websites of het verkopen van op-maat-gemaakte oplossingen. Wij geloven dat het echte succes van een bedrijf in de digitale wereld ligt in het begrijpen en beheersen van de complexiteit van de digitale omgeving.
Daarom bieden wij niet alleen technische ondersteuning, maar ook strategische en adviserende diensten aan. Onze klanten hebben een echte digitale held aan hun zijde die hen helpt bij het ontwikkelen van digitale strategieën en het implementeren van effectieve digitale marketingcampagnes. We begrijpen de uitdagingen waarmee KMO's te maken hebben en zijn vastberaden om hen te helpen hun digitale aanwezigheid te vergroten en hun bedrijf te laten groeien.
Ons team van experts bestaat uit gepassioneerde professionals die niet alleen technische kennis hebben, maar ook een grondige kennis van de digitale marketingwereld. We zijn niet bang om nieuwe technologieën en trends te omarmen en gebruiken ze om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Ons Customer Succes team gaat verder dan alleen technische ondersteuning. We nemen onze klanten mee doorheen het hele proces en zorgen ervoor dat ze in staat zijn om hun eigen digitale strategieën te ontwikkelen en te beheren.
Maar wat ons echt anders maakt dan andere webbureaus, is onze toewijding aan onze klanten. Bij Brand Toolbox zijn we niet alleen gericht op het leveren van producten en diensten, maar zijn we vooral gericht op het helpen van onze klanten bij het behalen van succes. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij zich geholpen en ondersteund voelen.
Bovendien zijn we ons bewust van de uitdagingen waarmee KMO's te maken hebben. Daarom bieden we onze diensten aan tegen concurrerende prijzen en maken we onze oplossingen betaalbaar voor kleine bedrijven. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.
In het kort, bij Brand Toolbox gaan we verder dan alleen het ontwerpen van websites. We helpen onze klanten om succesvol te zijn in de digitale wereld. We bieden betaalbare, op maat gemaakte oplossingen en gaan verder dan alleen technische ondersteuning. Wij zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het behalen van succes en zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kleine KMO's.

"Website laten maken prijs" gezocht?

Dit kan ook interessant zijn:

  Ontdek onze website integraties.
  Ontdek onze website functies.
  Ontdek vijf mooie websites door Nathen en Brand Toolbox.