Bereken de kosten van uw digitale aanvraag.

"Wat kost het bouwen van een kwalitatieve digitale applicatie?" - verreweg de meest gestelde vraag, als we onze Account Managers moeten geloven.

We namen de proef op de som en stelden een willekeurige groep mensen die specifieke vraag. Laten we zeggen dat we de meest uiteenlopende antwoorden kregen; van "ik weet het niet, zoals de kosten van een zak chips" tot "nou dat zou me waarschijnlijk een gloednieuwe Ferrari kosten, of twee".
Dus, om alle misverstanden uit de wereld te helpen en om onze sales jongens en meisjes te ontlasten, besloten we een digitale applicatiekostencalculator te maken.

Ontdek nu de prijs van uw aangepaste digitale product

Illustration

Calculation in 4, 3, 2, 1

Heeft u een duidelijk beeld van wat u wilt voor uw digitale product?

 Weet u welke functies u wilt implementeren? Of misschien heeft u gewoon een vaag idee voor digitalisering? Weet u wat, het maakt niet uit, want u kunt onze calculator zo vaak draaien als u wilt!
Wij zullen u vragen om een aantal vragen te beantwoorden met betrekking tot de digitale oplossing die u zoekt. De 4 belangrijkste velden van uw digitale product. Dat is het, in slechts een snelle 4, 3, 2, 1 minuut krijgt u een geschatte prijsklasse voor uw toepassing.

Berekend, goedgekeurd, afgeleverd!

Zou geweldig zijn, toch? Maar dat is niet precies hoe deze calculator werkt.

Na het beantwoorden van de vragen met betrekking tot uw project kunnen we u een prijsindicatie geven voor het gewenste digitale product. Deze schatting is geen officiële offerte, maar we zijn er om uw project verder te bespreken.

Want we maken graag uw digitale dromen waar!

Een belangrijke kanttekening: functies die voor u misschien minder belangrijk lijken, kunnen een grote impact hebben op uw aanvraag en het bouwproces. Wees heel precies over de opties die u kiest, zo krijgt u de beste indicatie van het benodigde budget.

Illustration